Adsense

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Eri

Dibawah Ini Kami Tuliskan Sebuah Lirik Lagu  Syahiba Saufa - Eri  Yang Bisa Kalian Baca Dan Hafalkan , Mohon Maaf Bila Ada Salah Kata  Didalam Penulisan Lirik Lagunya.


Lirik Lagu Syahiba Saufa - Eri

eri alus tapi drawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

padahal isun uwes ngati - ngati
sedurunge balesi
welase riko hang koyo - koyo o
ngademaken nong ati

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi drawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi drawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel