Adsense

Lirik Lagu RapX - Alun Alun Genteng

Dibawah Ini Kami Tuliskan Sebuah Lirik Lagu  RapX - Alun Alun Genteng  Yang Bisa Kalian Baca Dan Hafalkan , Mohon Maaf Bila Ada Salah Kata  Didalam Penulisan Lirik Lagunya.



Lirik Lagu RapX - Alun Alun Genteng

ning alun alun 
lapangan maron iki
awale ketemu ning kene
opo kowe ora kelingan pas gandengan tangan
biyen kowe tau janji ora bakal ngelarani
nanging saiki janjimu ning endi

wis tak busek'i kenangan karo kowe
nanging nopo saiki mrene
ojo mung nambahi loro 
sing tak songgo saiki
aku wis bosen yen mung dilarani

reff : 

pas aku mbutuhno
kowe karo wong liyo
pas atimu loro kowe moro teko 

opo mok anggep dolanan 
koyo montor montoran 
neng alun alun Maron Genteng iki

RAP : 

Pas aku butuh kowe tapi nyatane kok ngene
pas atimu keroso loro malah gaweku nelongso
jebul koyo ngene rasane ambyar kari
ninggal janji ninggal keri
keroso loro kok yo gudo
nganti tekan semene aku ora iso ngelalekne
opo seng pernah kita alami ndek kene
rikolo terakhir kowe ucapne
nanana na nana ... nanana.... nana

wis tak busek'i kenangan karo kowe
nanging nopo saiki mrene
ojo mung nambahi loro 
sing tak songgo saiki
aku wis bosen yen mung dilarani

reff : 

pas aku mbutuhno
kowe karo wong liyo
pas atimu loro kowe moro teko 

opo mok anggep dolanan 
koyo montor montoran 
neng alun alun Maron Genteng iki

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel