Adsense

Lirik Lagu Jihan Audy - Ambyar

Dibawah Ini Kami Tuliskan Sebuah Lirik Lagu  Jihan Audy - Ambyar  Yang Bisa Kalian Baca Dan Hafalkan , Mohon Maaf Bila Ada Salah Kata  Didalam Penulisan Lirik Lagunya.



Lirik Lagu Ambyar - Jihan Audy

Artist : Jihan Audy
Judul Lagu : Ambyar
Album : Ambyar - Single
Label : SKI Records

Lirik Lagu Ambyar

wes kebacut ambyar, remuk sing neng ati
opo ngene iki sing jenenge korban janji
wes ambyar, aku kudu kepiye
metu ngendi supoyo ketemu kowe
wes kebacut ambyar, tresnaku kesasar
seneng karo kowe, salah nggonku milih pacar
wes ambyar, lara sing tak rasake
kowe lungo ninggalke aku neng kene

wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
manise janjimu jebule mung ono lambe
wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
nengopo kowe lungo, nyikso aku koyo ngene
sopo sing ra gelo yen digawe kuciwo, ambyar

wes kebacut ambyar, tresnaku kesasar
seneng karo kowe, salah nggonku milih pacar
wes ambyar, lara sing tak rasake
kowe lungo ninggalke aku neng kene

wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
manise janjimu jebule mung ono lambe
wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
nengopo kowe lungo, nyikso aku koyo ngene
sopo sing ra gelo yen digawe kuciwo, ambyar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel