Adsense

Lirik Lagu Abah Lala - Aku Sing Berjuang

Dibawah Ini Kami Tuliskan Sebuah Lirik Lagu Abah Lala - Aku Sing Berjuang  Yang Bisa Kalian Baca Dan Hafalkan , Mohon Maaf Bila Ada Salah Kata  Didalam Penulisan Lirik Lagunya.



Lirik Lagu Aku Sing Berjuang - Abah Lala

Artist : Abah Lala
Judul Lagu : Aku Sing Berjuang
Ciptaan : Vicky AKD Band & Abah Lala
Album : Aku Sing Berjuang - Single
Label : abah lala official

Lirik Lagu Abah Lala

Ojo ngiro aku
Ora eling karo kowe
Aku kerjo esuk sampek bengi
Nganti lali dino
Semangatku uripku
Yen mung ono sliramu
Kowe sing paling tak sayang
Aku janji berjuang

Bakal tak buktekne
Nganggo usaha
Lan tetes keringetku

Rekoso aku nyambut gawe
Riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
Ngertenono aku sayang
Uwis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran

Ojo ngiro aku
Ora eling karo kowe
Aku kerjo esuk sampek bengi
Nganti lali dino

Semangatku uripku
Yen mung ono sliramu
Kowe sing paling tak sayang
Aku janji berjuang

Bakal tak buktekke
Nganggo usaha
Lan tetes keringetku

Rekoso aku nyambut gawe
Riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
Ngertenono aku sayang
Sing wis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel